ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Apreciaza acest articol !


Îţi place ?→ 

Advertisement

Advertisement

VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO

RECOMANDAT PENTRU TINE


Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva.

Trist ! A murit celebrul actor din ˝Singur acasă˝! Cauza decesului.. Dumnezeu sa îl odihneasca în pace. Distribuie mai departe - VIDEO

 • Uploaded 7 months ago in the category Social

  Actorul John Heard, cunoscut pentru rolurile din producţii ca ”Singur Acasă/ Home Alone” şi ”The Sopranos”, a murit pe 21 iulie din cauza unui atac de cord, dar

  ...

  Actorul John Heard, cunoscut pentru rolurile din producţii ca ”Singur Acasă/ Home Alone” şi ”The Sopranos”, a murit pe 21 iulie din cauza unui atac de cord, dar autorităţi din Santa Clara au anunţat abia acum motivul.

  Potrivit The Hollywood Reporter, anchetatorii au concluzionat, în urma autopsiei, că actorul a murit subit, pe fondul hipertensiunii şi a unei forme de ateroscleroză.

  Heard a fost găsit mort în camera sa de hotel din Palo Alto, pe 21 iulie.

  El se refăcea după o intervenţie chirurgicală suferită la spate.

  Anchetatorii au precizat că operaţia la care fusese supus nu a avut legătură cu decesul.

  John Heard a fost căsătorit de trei ori, divorţase tot de atâtea ori şi era tatăl a trei copii.

  În filmul ”Home Alone” din 1990, John Heard el a interpretat rolul unui tată care îşi uită fiul (Macaulay Culkin) acasă, plecând într-o vacanţă în Franţa.

  Actorul şi-a reluat rolul în cel de-al doilea film al francizei, “Singur acasă 2 – Pierdut în New York/ Home Alone 2: Lost in New York”.

  John Heard a apărut, de asemenea, în filmele “Cat People”, “After Hours”, “Big”, “Beaches” şi “Gladiator”, dar şi în producţii de televiziune precum “Miami Vice” şi “The Sopranos”.

  A avut apariţii şi în seriale precum ”CSI: Miami”, “Prison Break” şi ”Modern Family”.

  Sursă:stiicumzic.com

show more show less
VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO


Spune-ne ce parere ai despre acest VIDEOCLIP !
Parerea ta conteaza