ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Apreciaza acest articol !


Îţi place ?→ 

Advertisement

Advertisement

VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO

RECOMANDAT PENTRU TINE


Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva.

WOW ! Acest șofer a parcat prost blocând intrarea în firmă, dar DOREL a rezolvat situația cât ai clipi ! Prima oară văd așa ceva - VIDEO

 • Uploaded 7 months ago in the category Social

  Un studiu realizat de UBER în București arată că 8 din 10 persoane au parcat cel puțin o dată neregulamentar, petrecând adesea mai mult timp pentru a căuta un l

  ...

  Un studiu realizat de UBER în București arată că 8 din 10 persoane au parcat cel puțin o dată neregulamentar, petrecând adesea mai mult timp pentru a căuta un loc de parcare decât pentru a ajunge la destinație, iar 4 din 10 persoane recunosc că au fost implicate cel puțin o dată într-un conflict verbal sau fizic privind un loc de parcare.

  Lipsa locurilor de parcare este pe locul al doilea în topul problemelor privind circulaţia maşinilor în Bucureşti, după aglomeraţie şi urmată de starea proastă a străzilor.

  O altă problemă semnalată este legată de persoanele care percep taxa de parcare în mod abuziv.

  De departe, zona cea mai problematică este centrul oraşului, conform a 78,4% dintre respondenţi, urmată în top de zonele rezidenţiale şi de cele de birouri.

  Întrebaţi ce fac atunci când ştiu că trebuie să meargă într-o zonă cu puţine locuri de parcare, 52% dintre respondenţi au spus că aleg să meargă cu transportul în comun sau cu serviciile precum taxi sau UBER, care oferă o alternativă la maşina personală.

  La capitolul soluţii, cei mai multi respondenţi susţin investiţiile în infrastructură (82% dintre respondenţi), urmate de încurajarea alternativelor la maşina personală - transport în comun, piste pentru biciclete, servicii ca UBER (60% dintre respondenţi).

  Potrivit informaţiilor publice, în Bucureşti sunt aproximativ 200.000 de locuri de parcare pentru peste 1 milion de maşini.

  Asta înseamnă un loc de parcare pentru cinci maşini.

  Conform TomTom Index, Bucureştiul se regăseşte pe locul 5 în topul celor mai aglomerate oraşe din lume şi este cel mai congestionat oraş din Europa.

  Studiul ra fost realizat de UBER, la sondaj răspunzând 2770 de persoane care conduc prin Bucureşti.

  Sursa:capital.ro

show more show less
VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO


Spune-ne ce parere ai despre acest VIDEOCLIP !
Parerea ta conteaza