ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Apreciaza acest articol !


Îţi place ?→ 

Advertisement

Advertisement

VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO

RECOMANDAT PENTRU TINE


Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva.

Respect ! Mulţi au râs de chipul acestei fetiţe, dar priviţi-o 25 de ani mai târziu când i-a redus pe toţi la tăcere - VIDEO

 • Uploaded 8 months ago in the category Social

  „Am avut o viaţă foarte grea, însă voi trece mereu peste orice încercare”.

  Poate că mulţi dintre noi ne îmbărbătăm cu aceste cuvinte la un mo

  ...

  „Am avut o viaţă foarte grea, însă voi trece mereu peste orice încercare”.

  Poate că mulţi dintre noi ne îmbărbătăm cu aceste cuvinte la un moment dat, însă atunci când descoperim poveşti de viaţă precum cea a lui Lizzie Velasques, ne dăm seama că totul ar fi putut fi mult mai dificil.

  Chiar dacă suferă de o boală îngrozitoare, această tânără nu şi-a găsit numai puterea de a înfrunta orice suferinţă, ci şi pe aceea de a inspira oamenii cu voinţa să incredibilă.

  Lizzie Velasques s-a născut cu un sindrom îngrozitor care o împiedica să ia în greutate.

  Din câte se ştie numai două persoane în întreaga lume se confruntă cu această boală crudă, una dintre ele fiind chiar Lizzie.

  Medicii care au asistat la naştere le-au spus părinţilor că ea nu va putea niciodată să meargă, să vorbească sau chiar să gândească.

  Prognosticul dur al acestora nu i-a descurajat însă pe părinţii lui Lizzie, care i-au fost alături în fiecare zi, învăţând-o să fie mereu o luptătoare.

  Iubirea necondiţionată a părinţilor săi a ajutat-o pe această tânără să înfrunte totul în viaţă.

  Ea s-a confruntat de nenumărate ori cu răutăţile oamenilor din jurul său, însă a reuşit de fiecare dată să îşi regăsească încrederea în sine, să stea cu capul sus atunci când cei din jurul său o priveau ca pe un monstru.

  Lizzie Velasques a învăţat cu timpul că nu acest sindrom o defineşte, ci sufletul său minunat.

  Ea a ştiut că are multe de oferit lumii şi astfel a început să ţină discursuri motivaţionale care au adunat de fiecare dată tot mai mulţi oameni.

  Să vezi cum un om care s-a confruntat cu o dramă atât de mare reuşeşte să găsească beneficii chiar şi în propria boală este cu adevărat impresionant.

  Într-o perioadă în care frumuseţea este definită de supermodele, succesul constă în bogăţie, iar faima este dată de câţi adepţi ai pe pagina de socializare, Lizzie Velasquez a găsit calea de a-şi face vocea auzită, chiar dacă nu se încadrează în niciunul dintre aceste tipare.

  Chiar dacă a fost etichetată drept „cea mai urâtă femeie din lume”, Lizzie a decis să întoarcă totul în favoarea sa şi să îşi creeze propriile definiţii vizavi de ceea ce înseamnă frumuseţea şi fericirea.

  Sursa: TEDx Talks via Youtube Autor text: LiveBiz.ro

 • # respect# multi# ramas# fara# cuvinte# incredibila# aparitie# fetita# femeia# urata# uimit# lumea
show more show less
VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO


Spune-ne ce parere ai despre acest VIDEOCLIP !
Parerea ta conteaza