ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Apreciaza acest articol !


Îţi place ?→ 

Advertisement

Advertisement

VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO

RECOMANDAT PENTRU TINE


Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva.

Fenomenal ! Membrii juriului aud ceva în spatele lor – atunci când se întorc spre sală, rămân fără cuvinte și rămân cu gura căscată - VIDEO

 • Uploaded 6 months ago in the category Social

  Se întâmplă uneori ca momentele artistice prezentate în concursurile de talente să nu fie de la început bine percepute de juriu sau de public deoarece prima imp

  ...

  Se întâmplă uneori ca momentele artistice prezentate în concursurile de talente să nu fie de la început bine percepute de juriu sau de public deoarece prima impresie nu dezvăluie în mod explicit ce va urma.

  La fel s-a întâmplat şi în această reprezentaţie din concursul „Britain's Got Talent”.

  Nicholas Bryant s-a prezentat în faţa juriului cu o propunere obişnuită şi anume aceea de a interpreta un pasaj muzical la pian.

  Până aici nimic nu părea neobişnuit.

  Dar în momentul în care în scenă apar şi alţi instrumentişti, atenţia juriului este captivată total.

  Cu toţii au rămas surprinşi când din sală s-au ridicat de pe scaune o mulţime de instrumentişti, asemenea unei orchestre.

  Acordurile melodiei formaţiei Queen „Don’t Stop Me Now” a răsunat în toată sala cu o melodicitate cu totul aparte.

  Rând pe rând instrumentiştii au urcat pe scenă continuând să cânte sub bagheta dirijorului.

  Şi pentru că acest lucru nu era de ajuns, de la balconul sălii, spectatorii de pe primul rând s-au ridicat în picioare şi au dat viaţă cu vocile lor acestei melodii nemuritoare.

  Ceea ce a început cu un singur om şi pianul său, a luat repede o întorsătură neaşteptată, iar lui Nicholas i s-a alăturat la început o violonistă şi un dirijor apoi o orchestră întreagă şi chiar un cor inedit.

  Chiar şi un chitarist aflat într-unul din balcoanele laterale a completat în mod surprinzător întreaga reprezentaţie.

  Asul din mâneca pianistului Nicholas Bryant a fost un flashmob cu totul surprinzător şi plin de entuziasm.

  Aşa cum ne dezvăluie şi aceste imagini impresionante, membrii juriului au fost mai mult decât încântaţi de reprezentatia lor extraordinară şi de sincronizarea perfectă a tuturor, drept urmare i-au răsplătit cu promovarea în următoarea etapă şi cu multe aplauze la scenă deschisă.

  Sursa: Britain's Got Talent via Youtube Autor text: LiveBiz.ro

show more show less
VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO


Spune-ne ce parere ai despre acest VIDEOCLIP !
Parerea ta conteaza