ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Apreciaza acest articol !


Îţi place ?→ 

Advertisement

Advertisement

VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO

RECOMANDAT PENTRU TINE


Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva.

Este primul Crăciun al fetiţei, însă părinţii nu se aşteptau la aceste ˝probleme˝ adorabile ! Acest filmuleț îmi aduce aminte de.. - VIDEO

 • Uploaded 7 months ago in the category Social

  În preajma sărbătorilor de iarnă, părinţii îşi iau întotdeauna rolurile în serios.

  Pentru cei mici ei pregătesc bradul împodobit cu globuleţe

  ...

  În preajma sărbătorilor de iarnă, părinţii îşi iau întotdeauna rolurile în serios.

  Pentru cei mici ei pregătesc bradul împodobit cu globuleţe şi multe luminiţe colorate alături de o grămadă de cadouri minunate.

  La fel au procedat şi părinţii din aceste imagini, însă ei se confruntă cu o mare problemă pentru că micuţa lor, fiind la primul Crăciun, din prea multă curiozitate ajunge să exploreze totul, iar urmările sunt „dezastruoase”.

  Cine nu îşi doreşte ca sărbătoarea de Crăciun să vină cu o bogăţie de surprize tradiţionale? Bradul, cadourile, emoţia aşteptării fac parte din tumultul acestei sărbători fascinante.

  Părinţii fetiţei din aceste imagini sunt puşi în mare încurcătură în momentul în care micuţa experimentează tot ce întâlneşte în cale.

  Acadelele frumos aranjate ca ornamente de brad sunt „gustate” de micuţă cu multă naturaleţe, iar globuleţele sunt încercate pe rând şi privindu-le parcă ar spune: „Oare care e mai frumos, cel argintiu sau cel roşu?” Cea mai bună ascunzătoare este totuşi sub bradul împodobit şi fetiţa se grăbeşte de fiecare dată să-şi găsească sub el cel mai bun loc unde mama ei nu ar găsi-o.

  Există şi soluţii de moment pentru aceste situaţii şi anume ca toate ornamentele să fie aşezate în brad ceva mai sus de înălţimea fetiţei.

  Dar ce te faci atunci când micuţa „se joacă” împrăştiind prin casă acele bradului, zăpada artificială sau chiar făina din bucătăria unde mama pregăteşte prăjiturele pentru Crăciun? Chiar şi instalaţiile luminoase se agaţă involuntar de picioruşele mici ale fetiţei şi se încurcă inevitabil.

  A sosit şi seara când Moş Crăciun pune sub brad cadourile mult aşteptate şi după cum vedem, în această casă a lăsat o mulţime.

  Totul este aşezat ca la carte, iar părinţii care şi-au terminat în acest moment rolul sunt epuizaţi.

  Prima care se trezeşte în dimineaţa de Crăciun este tot fetiţa care nu a uitat de experienţele din zilele anterioare şi de această dată nu lasă nimic nedesfăcut sau neexplorat.

  Chiar şi paharul cu lapte pe care presupunem că îl aştepta pe Moşul nu scapă de curiozitatea micuţei.
  Când într-un final în prag apar şi părinţii, în jurul bradului este un dezastru total, iar micuţa este atrasă de… o cutie goală.

  Cât este de adorabilă! Sursa: Story of This Life via Youtube Autor text: LiveBiz.ro

show more show less
VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO


Spune-ne ce parere ai despre acest VIDEOCLIP !
Parerea ta conteaza