ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Apreciaza acest articol !


Îţi place ?→ 

Advertisement

Advertisement

VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO

RECOMANDAT PENTRU TINE


Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva.

Cea mai frumoasă versiune a melodiei ˝DESPACITO˝. Îți taie răsuflarea ! Distribuie mai departe și prietenilor tăi dacă ți-a plăcut - VIDEO

 • Uploaded 5 months ago in the category Social

  Melodia "Despacito" a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, a devenit miercuri cel mai ascultat cant

  ...

  Melodia "Despacito" a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, a devenit miercuri cel mai ascultat cantec online din toate timpurile, scrie AFP.

  Producatorul melodiei, Universal Music Latin Entertainment, a anuntat ca "Despacito", melodia originala si versiunile remixate, au atins 4,6 miliarde de vizualizari pe platformele dedicate, incluzand aici YouTube si Spotify, scrie life.hotnews.ro.

  "Despacito", plina de subintelesuri sexuale si in care apare si rapperul portorican Daddy Yankee, a devenit virala la putin timp dupa lansare, in ianuarie.

  Melodia a devenit si mai populara in aprilie, cand starul pop Justin Bieber a aparut intr-un remix.

  "Despacito" detroneaza "Sorry" al aceluiasi canadian Justin Bieber, care contabilizeaza 4,38 miliarde de vizualizari, potrivit Universal.

  "Despacito" a ajuns in zece saptamani in fruntea hit-parade-ului american, devenind astfel prima melodie in spaniola care ajunge pe aceasta pozitie dupa "Macarena", in 1996.

  Sursa:publika.md

show more show less
VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO


Spune-ne ce parere ai despre acest VIDEOCLIP !
Parerea ta conteaza