ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Apreciaza acest articol !


Îţi place ?→ 

Advertisement

Advertisement

VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO

RECOMANDAT PENTRU TINE


Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva.

Acest bărbat observă un cal sălbatic înlănţuit – Apoi se apropie şi realizează crudul adevăr.. Distribuie mai departe și prietenilor tăi - VIDEO

 • Uploaded 8 months ago in the category Social

  Există în întreaga lume o mulţime de asociaţii care au menirea de a acorda tot respectul animalelor şi care se doresc să fie mesagerii acelor necuvântătoare car

  ...

  Există în întreaga lume o mulţime de asociaţii care au menirea de a acorda tot respectul animalelor şi care se doresc să fie mesagerii acelor necuvântătoare care nu pot da glas suferinţelor ce le macină.

  Uneori însă oamenii fac rău cu bună ştiinţă acestor animale, deşi ar trebui să să le trateze cu toată dragostea.

  Căluţul din aceste imagini nu îşi poate folosi picioarele pentru a păşi în mod normal pe pajişte.

  Având picioarele din faţă legate, el mai mult sare pentru a face câţiva paşi.

  Ceea ce este mai grav este faptul că picioarele îi sunt prinse cu un lanţ gros care i-a provocat răni adânci.

  Câţiva voluntari de la asociaţia „Four Paws România” au venit în sprijinul căluţului scoţându-i lanţul care îi ţinea picioarele din faţă strânse ca într-o chingă.

  De meserie medic veterinar, Ovidiu Roşu este cel care a reuşit să-i redea căluţului mobilitatea şi care i-a acordat toată atenţia necesară tratându-i rănile şi mângâindu-l cu multă afectivitate.

  Animalele sunt fiinţe sensibile şi nu de puţine ori ajung să sufere din cauza oamenilor care nu realizează cât de mult rău le fac.

  Pe insulele din Delta Dunării şi nu numai astfel de practici, de a lega picioarele animalelor pentru a nu fugi, sunt destul de dese, însă rezultatul final ne impresionează până la lacrimi.

  Cel mai emoţionant moment este acela când căluţul se apropie de salvatorul lui şi îi dă un pupic plin de dragoste şi recunoştinţă pentru faptul că i-a redat speranţa de viaţă.

  Sursa: FOUR PAWS International via Youtube Autor text: LiveBiz.ro

 • # barbat# cal# salbatic# inlatuit# realizeaza# superb# natura# incredibil# frumos# emotionant
show more show less
VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO


Spune-ne ce parere ai despre acest VIDEOCLIP !
Parerea ta conteaza