ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Apreciaza acest articol !


Îţi place ?→ 

Advertisement

Advertisement

VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO

RECOMANDAT PENTRU TINE


Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva.

Şi-au dat ochii peste cap când au auzit ce piesă a ales. După prima strofă însă nu şi-au putut reţine uimirea - VIDEO

 • Uploaded 5 months ago in the category Social

  Fiecare participant într-un concurs muzical îşi doreşte să impresioneze juriul şi publicul cu un număr de excepţie prin care să-i fie recunoscut talentul....

  Fiecare participant într-un concurs muzical îşi doreşte să impresioneze juriul şi publicul cu un număr de excepţie prin care să-i fie recunoscut talentul.

  Aceştia aleg adeseori piese muzicale de notorietate pe care le interpretează cu multă căldură şi sensibilitate.

  Originară din Ucraina, Julia Chupira a venit în faţa juriului cadrul în audiţiilor concursului X Factor desfăşurat în Odessa, cu „I will always love you”, o melodie de referinţă a regretatei cântăreţe americane Whitney Houston.

  La auzul acestei provocări, membrii juriului nu erau atât de încrezători în ceea ce va urma, însă tânăra cântăreaţă i-a lăsat pe toţi muţi de uimire.

  Din momentul în care Julia a început să cânte, cu toţii au fost fascinaţi de vocea ei caldă şi expresivă, dar şi de prezenţa ei scenică impecabilă.

  Cu fiecare parte a melodiei, Julia creştea în ochii juriului care recunoştea acum talentul ei vocal de excepţie.

  Ambitusul vocal, dar şi armonia registrelor muzicale abordate i-au impresionat pe toţi cei prezenţi.

  Ceea ce la început părea o interpretare obişnuită, a ajuns să fie în final o reprezentaţie magistrală care merita apreciată la reala ei valoare.

  Cei patru membri ai juriului au avut de adăugat numai cuvinte de laudă pentru reuşita vocală a concurentei, care în cadrul acestor audiţii şi-a dovedit din plin talentul.

  Sursa: KrestLife via Youtube Autor text: LiveBiz.ro

show more show less
VIDEOCLIPUL ZILEI


Atenție ! Adio oră de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ești de acord cu decizia asta ? - VIDEO


Spune-ne ce parere ai despre acest VIDEOCLIP !
Parerea ta conteaza